Mindig utazni vágytam, így már felfedezhetem a világot!

RÓLUNK

Magyarország nyugdíjak tekintetében nem áll jól, sőt még csak meg sem közelíti az Uniós átlagot. Ezért egyre nagyobb igény mutatkozik az idősek részéről egyéb bevételi forrásra.

Erre kínál megoldást a Korona Életjáradék Program, ami amellett, hogy rendszeres támogatást és anyagi biztonságot nyújt, még azt is garantálja, hogy Ön a megszokott környezetében, saját otthonában élhet élete végéig.

 

Közel 20 éves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött, 2017-ben döntöttünk úgy, hogy létrehozzuk közösségi szervezetünket is, a Közösségi iBázis Kft.-t, annak érdekében, hogy a magyar nyugdíjasok életszínvonalának emelésében, valamint az anyagi jólétükben markáns segítséget tudjunk nyújtani szolgáltatásunkkal, a Korona Életjáradék Programmal.

 

Rendelkezünk mindazzal a szükséges szakértelemmel, és elhivatottsággal, ami az életjáradékos jogügyletek lebonyolítását maximálisan biztonságossá, egyszerűvé és egyben élhetővé teszi az igénylőink legnagyobb megelégedésére.

 

Ügyfeleink elköteleződése nélkül vállaljuk a tájékoztatást, az igények felmérését és a helyszíni szemlét és a konkrét ajánlatot. Az ingatlan értékbecslését, ugyanakkor a személyre szabott ajánlat kidolgozását, a teljes körű ügyintézést, valamint a jogi háttér biztosítását pedig díjmentesen biztosítjuk. Sőt, még a feltételrendszert is leegyszerűsítettük, hogy minél több nyugdíjas élhessen ezzel a kivételes lehetőséggel.

hg.jpg

Horváth Gábor

Ügyvezető igazgató

Az elmúlt, közel két évtizedben a szakma számos területén kamatoztattam tudásomat, tapasztalataimat több mint egy évtizeden át képzéseken osztottam meg, adtam tovább másoknak, hogy elsajátíthassák ennek a szegmensnek a legjobban működő alapjait. Büszkeséggel tölt el, hogy a Korona Életjáradék Programmal hozzájárulunk a szép korú emberek életszínvonalának növeléséhez és szebbé tesszük nyugdíjas éveiket!