top of page
Anchor 1

A program figyelembe vette az egyéni igényeinket is

KIFIZETÉSI OPCIÓK

Megmutatjuk, hogy milyen kifizetési lehetőségekkel teremthet  anyagi biztonságot és jólétet a Korona Életjáradék Programmal.

KOMBINÁLT Életjáradék

csomag

Egyszeri, nagyobb összegű kifizetés, és ezt követően, havi folyamatos életjáradék biztosítása

Ez egy kombinált konstrukció, amely azonnali, egyösszegű kifizetés mellett, folyamatos havi életjáradéki összeget biztosít egészen élete végéig. Egyedülálló konstrukciónknak köszönhetően Ön választhat, hogy a kezdeti kifizetés mekkora értéken kerüljön megállapításra. Természetesen a havi életjáradék összegét ehhez mérten állapítjuk meg.

KLASSZIKUS Életjáradék

csomag

Egyösszegű kifizetés nélkül, de extra magas összegű, havi folyamatos életjáradék biztosítása
 
Ebben a konstrukcióban egyösszegű kifizetés nélkül, ugyanakkor extra magas, élethosszig tartó életjáradéki díjat kap minden hónap 05-én, egészen élethosszig.

EXPRESSZ Egyösszegű

csomag

Egyszeri, magas összegű kifizetés, amely a lakóingatlan piaci értékének adott százaléka

Gyakori eset, amikor egyszeri, nagyobb tőkére van szükség. Erre kiváló megoldás ez a konstrukció, hiszen azonnal, a szerződéskötéssel egyidejűleg, egy összegben kerül kifizetésre az ingatlan piaci értékének adott százaléka.

Lehetőséget biztosítunk az igények szerinti változtatásra. Ennek köszönhetően Ön döntheti el, hogy a kezdeti kifizetés (az ingatlan piaci értékének 0% - 50% között) mekkora összegben kerüljön megállapításra. Természetesen a havi életjáradék mértékét ehhez viszonyítva állapítjuk meg.

 

PRÉMIUM KIFIZETÉS: Amennyiben a jövőben szándékában áll az ingatlanból kiköltözni (pl.: otthonba költözne), ebben az esetben jelezze felénk, mert egy egyszeri, nagy összegű PRÉMIUMBAN is részesül a megállapított egyszeri és havi életjáradék kifizetéseken felül.

Referenciák

1

XI. Fehérvári út,

panellakás

 

Tulajdonosok száma: 1 fő

Alapterület: 53 nm

bottom of page