A program figyelembe vette az egyéni igényeinket is

KIFIZETÉSI OPCIÓK

Megmutatjuk, hogy milyen kifizetési lehetőségekkel teremthet  anyagi biztonságot és jólétet a Korona Életjáradék Programmal.

Egyszeri, magas összegű kifizetés, amely a lakóingatlan piaci értékének adott százaléka

Gyakori eset, amikor egyszeri, nagyobb tőkére van szükség. Erre kiváló megoldás ez a konstrukció, hiszen azonnal, a szerződéskötéssel egyidejűleg, egy összegben kerül kifizetésre az ingatlan piaci értékének adott százaléka.

Egyszeri, nagyobb összegű kifizetés, és ezt követően, havi folyamatos életjáradék biztosítása

Ez egy kombinált konstrukció, amely azonnali egyösszegű kifizetés mellett, folyamatos, havi életjáradéki összeget biztosít egészen élete végéig. Egyedülálló konstrukciónknak köszönhetően Ön választhat, hogy a kezdeti kifizetés  mekkora értéken kerüljön megállapításra. Természetesen a havi életjáradék mértékét ehhez mérten állapítjuk meg.

Egyösszegű kifizetés nélkül, de extra magas összegű, havi folyamatos életjáradék biztosítása

Ebben a konstrukcióban egyösszegű kifizetés nélkül, ugyanakkor extra magas, élethosszig tartó, életjáradéki díjat kap minden hónap 05-én.

Lehetőséget biztosítunk az igények szerinti változtatásra. Ennek köszönhetően Ön döntheti el, hogy a kezdeti kifizetés (az ingatlan piaci értékének 0% - 50% között) mekkora értéken kerüljön megállapításra. Természetesen a havi életjáradék mértékét ehhez mérten állapítjuk meg.

 

PRÉMIUM KIFIZETÉS: Amennyiben a jövőben szándékában áll az ingatlanból kiköltözni (pl.: otthonba költözne), ebben az esetben jelezze felénk, mert egy egyszeri, nagy összegű PRÉMIUMBAN is részesül a megállapított egyszeri és havi életjáradék kifizetéseken felül.

Társaságunk szolgáltatása a magánszemélyek közötti szerződéskötés támogatása és közvetítése. A weboldalakon megjelenő valamennyi információ, adat, feltétel, meghatározás vagy leírás kizárólag tájékoztatásul szolgál, azok nem minősülnek ajánlatnak, felhasználásuk a felhasználó saját felelősségére történik.

Az iBázis weboldalán tekintheti meg azokat az ingatlanokat, amelyek tulajdonosai megtiszteltek minket bizalmukkal: iBázis ingatlan kínálat

Adatkezelési tájékoztató

  • Facebook
  • Instagram