A program segítségével fel is újítottuk a lakásunkat!

HOGYAN IGÉNYELHETŐ?

Megmutatjuk lépésről lépésre, hogyan teremtheti meg anyagi biztonságát és jólétét a Korona Életjáradék Programmal:

1. lépés: Tájékoztatás

Telefonon, majd azt követően személyesen is teljes körű tájékoztatást adunk a szolgáltatásunkról, annak érdekében, hogy megismerhesse a folyamatot, valamint ki tudja választani a legjobb kifizetési opciót.

Mindezt elköteleződés nélkül, díjmentesen.

2. lépés: Értékelés és számítás

A régi gyakorlattal ellentétben társaságunk a tényleges piaci ár megállapítását kéri az értékbecslőtől, hogy Önnek a legmagasabb járadéki összeget tudjuk megállapítani. A meghatározott piaci érték, valamint az igényei alapján kiszámítjuk, mekkora egyszeri nagyobb összegű, és ehhez milyen nagyságrendű rendszeres havi járadékot kaphat.

3. lépés: Ajánlattétel

Egyedülálló konstrukciónknak köszönhetően Ön több ajánlat közül is választhat! Eldöntheti, hogy a kezdeti kifizetés mekkora értéken kerüljön meghatározásra. Természetesen a havi életjáradék összegét ehhez mérten állapítjuk meg.

Az ajánlatok értékelését és a szerződéssel járó feltételek megismerését követően Ön szabadon, valamint díjmentesen dönthet azok jóváhagyása mellett vagy ellen. 

4. lépés: Szerződés és kifizetés

Miután az igényeihez kialakított konstrukciót és feltételeket Ön jóváhagyta, megtörténhet az ügyvéd vagy közjegyző előtt az életjáradéki szerződés aláírása, ellenjegyzése. Ezzel egyidejűleg az egyszeri magas összegű járadék kifizetése, valamint jogainak földhivatali bejegyzése.

5. lépés: Havi folyósítás

A meghatározott életjáradék összege, minden hónap 5. munkanapjáig átutalásra kerül a bankszámlájára, mindezt úgy, hogy Ön továbbra is a jól megszokott otthonában élhet és élvezheti az életjáradék nyújtotta anyagi biztonságot és jólétet.

5

VIII. kerület,

Corvin-negyed,lakás

 

Tulajdonosok száma: 1 fő

Alapterület: 52 nm